Нахраниха бедните и на Рождество Богородично - blagoevgrad.utre.bg

Нахраниха бедните и на Рождество Богородично

09 септември 2019, 09:31 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

    Раздадоха 130 порции

Дарени бяха 2 животни и приготвиха 2 казана курбан

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"На този светъл празник /Рождество Богородично/ дежурството премина благодатно и интезивно. Менюто беше агнешки курбан със зеленчуци и ориз. Дарени бяха 2 животни и приготвихме 2 казана. Раздадохме 130 порции, а от дошлите в храма се събраха над 260 лв.", споделиха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".

Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета