Избрани Новини

Местни предприемачи се събират в Разлог

Ще се проведе информационна среща на Академията за местни предприемачи

В залите на Исторически музей - Разлог ще се проведе информационна среща на Академия за местни предприемачи 3.0, организирана от Център ,,Ринкър". Срещата е днес от 11 часа.

Академията за местни предприемачи 3.0 е обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес в тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра.

В периода от 9 до 13 септември Център "Ринкър" ще проведе поредица от 15 информационни срещи на място в четирите области, за да улесни потенциалните кандидати. Експерти ще представят програмата, ще разкажат какво включва обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси.
Участието в Академията за местни предприемачи е безплатно, а кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр до 25 октомври 2019. Одобрените кандидати ще участват в поредица от обучения и на края ще разработят бизнес планове на собствения си бизнес. Разходите на избраните участници за пътни и настаняване по време на обученията ще бъдат покрити от организаторите.
Както и в предишните две издания на Академията, има награден фонд, предоставен от Филип Морис България, който тази година е в размер на 25 000 лв. Представянето на най-добрите идеи пред журито на Академията и определянето на големите победители ще се състои на 30 януари 2020 г. в София.

Контакт за област Благоевград: Марина Стефанова, 0896 609700
Повече информация:
https://www.rinkercenter.org/…/akademia-za-mestni-predpreim…

"Академия за местни предприемачи" е специално създадена за хора с предприемачески идеи от тютюнопроизводителни региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра. Осъществява се от Център за предприемачество и обучения "Ринкър" към Фондация BCause с финансовата подкрепа на Филип Морис България като трета част от програмата "Забавно лято, грижовна есен 2019".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов