Кметът Москов откри новата учебна година в Гоце Делчев - blagoevgrad.utre.bg

Кметът Москов откри новата учебна година в Гоце Делчев

16 септември 2019, 11:35 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  Община Гоце Делчев

 • Снимка:
  Община Гоце Делчев

 • Снимка:
  Община Гоце Делчев

 • Снимка:
  Община Гоце Делчев

 • Снимка:
  Община Гоце Делчев

"Нека тя бъде успешна, спорна и ползотворна", пожела кметът

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов участва в тържеството за откриване на новата учебна година в НПГ "Димитър Талев" - гр.Гоце Делчев.
По повод първия учебен ден, кметът на Гоце Делчев изпрати поздравителни адреси до директорите на учебните заведения в общината, в които се казва:
"Скъпи учители и ученици,
Приемете моите сърдечни поздрави и най-добри пожелания по повод началото на новата учебна година! Нека тя бъде успешна, спорна и ползотворна, изпълнена с много поводи за радост и гордост!
Скъпи учители, в този празничен ден приемете и моята благодарност за Вашия труд и професионализъм, с които изграждате успешни млади хора – бъдещето на община Гоце Делчев и нашата държава. Продължавайте да изпълнявате това свое призвание все така всеотдайно и професионално!
На вас, скъпи ученици, желая здраве, любознателност, енергия и много амбиция, за да имате една успешна и изпълнена с нови знания и възможности учебна година! На добър час!
Община Гоце Делчев винаги е подкрепяла и ще подкрепя добрите и полезни инициативи, свързани с образованието, както и всички успешни и талантливи ученици, защото за нас, бъдещето на младите хора е основен приоритет!"Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета