Започва поетапно асфалтиране на улиците "Вардар“, "Дойран и "Шар планина" - blagoevgrad.utre.bg

Започва поетапно асфалтиране на улиците "Вардар“, "Дойран и "Шар планина"

16 септември 2019, 15:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Благоевград

Временно ще бъде променен маршрутът по линия №7 от градския транспорт

От днес започва цялостно преасфалтиране на улица „Вардар“ в Благоевград. Тя е една от трите улици в района, които скоро ще имат изцяло нова настилка. След ул.„Вардар“ ще бъде положен асфалт и по „Дойран“ и „Шар планина“.

Заради ремонтите дейности временно ще бъде променен маршрутът по линия №7 от Градския транспорт. Автобусите ще спират при Областната дирекция по безопасност на храните и ще продължават да се движат по ул.„Славянска“ .

Община Благоевград апелира водачите на моторни превозни средства да не паркират на местата, предвидени за асфалтиране.

Ремонт ще бъде извършен от участъка при отбивката на ул.„Славянска“, по ул.„Дойран“ до социалните жилища и обратно до новия светофар.

В края на месец юли кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов откри и шест напълно благоустроени улици в IV микрорайон. Това са „Ветрен“, „Роден край“, „Черно море“, „Съединение“, „Независимост“ и „Руен“. С благоустрояване на улиците бяха изградени и шест подпорни стени, които осигуряват безопасността на преминаващите автомобили и пешеходци. Изградени бяха нови тротоари и LED осветление. Обособени бяха и паркоместа и зелени зони.

По инициатива на кмета д-р Атанас Камбитов през 2014 година в IV микрорайон бяха узаконени жилищата на стотици домакинства.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета