Разлог се представи в Москва - blagoevgrad.utre.bg

Разлог се представи в Москва

17 септември 2019, 14:31 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Разлог

  • Снимка:
    Община Разлог

  • Снимка:
    Община Разлог

Над 50 изложители от България,Сърбия, Кипър,Испания ,Тайланд , Китай, Египет и Танзания участваха

Международно туристическо изложение „ОТДЫХ LEISURE 2019” в ЦВК "Экспоцентр", Москва, Русия е един най-мащабните форуми в Русия, който акцентира върху развитието на културния туризъм. Тази година изданието на форума се проведе в периода от 10 до 12 септември.
Над 50 изложители от България,Сърбия, Кипър,Испания ,Тайланд , Китай, Египет и Танзания  участваха в изложението, което им дава възможност да представят своите най-атрактивни и интересни дестинации за посещение. Сред тях Община Разлог, с рекламни материали, представи красиви кътчета, места за развлечение и отдих. Част от презентацията включваше СПА туризма на село Баня, който се слави с над 75 минерални извора със средна температура на водата от 58°C, които се използват предимно за балнеология, открити и закрити басейни, фестивалния и голф туризъм в Разлог, включващ най-популярния международен кукерски фестивал „Старчевата“, най-голямото по рода си игрище от планински тип в България и не на последно място най-старата църква на Балканския полуостров „Св.св Теодор Тирон и Теодор Стратилат“.
В рамките на събитието се проведоха десетки мероприятия, които представиха някои от най-атрактивните места, както и различни артистични прояви, възстановки, занаяти, презентации и творчески събития.
С участието си в международното туристическо изложение „ОТДЫХ LEISURE 2019” Община Разлог ще допринесе за развитието на специализираните форми на туризъм и за развитието на целогодишен туристически продукт.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета