Избрани Новини

Мария Лалева представя книгите си в Благоевград

Ще промотира новата си стихосбирка "Благословете Юда"

Днес в 18:00 часа в Градската художествена галерия - Благоевград ще гостува Мария Лалева. Освен дебютния си роман "Живот в скалите", авторката ще представи и новата си, трета по ред стихосбирка "Благословете Юда".
Стихосбирките „Личен архив“ и "Не съм ви ближна“ и дебютният роман на Мария Лалева "Живот в скалите" развълнуваха хиляди читатели. Романът бързо се превърна в бестселър, завоюва челно място в редица престижни класации и е най-продаваният роман на „Хеликон“ не само за 2018-та, но и днес.
"Новата стихосбирка на Мария Лалева „Благословете Юда” предварително е обречена на успех. За тези, които живеят със стиховете ѝ от „Личен архив” и „Не съм ви ближна” е единствено нетърпението да прочетат продължението на извечните теми, които Мария интерпретира по своя темпераментен и нетрадиционен начин, далеч от плачливите напъни и декларативни недомислици, извън общоприетите тълкувания на света около нас в неговата библейска предначертаност и ежедневните възторзи и падения". /Маргарита Петкова, редактор на "Благословете Юда"/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов