Избрани Новини

Митко Бербатов напуска футбола (видео)

"Ще ми липсва всичко това, хора, защото обичам футбола толкова много", написа Бербо

Митко Бербатов напуска футбола! Това съобщи самият той вчера в изявление до феновете си на страницата си във Фейсбук:

"На този специален ден днес, /ако не знаете защо, проверете историята/ реших да споделя това с вас, което се подготвям да публикувам преди известно време, но не... не знам Защо... знам, че някои от вас вече си мислеха, че съм се пенсионирал, а сега може би сте като WTF Berbs знаем, че не играете, но аз се опитах да намеря нещо миналата година.. не се е случило.И така, някой ми каза, че трябва да кажа нещо, и виждайки, че хората, където ме питат, особено у дома, трябва да дам едно сбогом съобщение! И така, ето го!

Последната ми игра беше повече от преди една година, така че мисля, че сега е точното време да спра и отдавна е закъсняло! Въпреки, че като се замисля, никога не е краят, защото ще остана в играта по един или друг начин, дойде време да кажа, че след почти 20 години играя футбол, аз спирам с моята професионална активна футболна кариера!

Ще ми липсва! Ще ми липсва, мамка му! Всичко! Игрите, тренировките, целите, подготовката, съотборниците ми... ревът на феновете, когато вкарах още един гангстер.

Бях благословен и работя здраво, за да играя с един от най-добрите някога и срещу едни от най-добрите! И да идвам от малка страна, това го прави още по-специален за мен! Имах своите върхове и, разбира се, някои падения в кариерата ми, спечелих моя справедлив дял от трофеи, вкарах и няколко гола по пътя! Играл съм по начина, по който искам да играя, и вкарах целите, които исках да направя!

Благодаря на всички хора, които ми помогнаха да се develope и се превърна в играч, който винаги съм искал да бъда
Благодаря на всички мои бивши отбори, на моите съотборници и на моите треньори и персонал! За мен беше удоволствие! Знам, че понякога не беше лесно да се работи с мен, но винаги давам всичко от себе си за отбора, за който съм играл!

Надявам се, че всички сте харесали играта ми, и всичко, което дадох, за да ви забавлява на терена!

По дяволите, ще ми липсва всичко това, хора, защото обичам футбола толкова много... но съм сигурен, че и на вас ще ви липсвам. Благодаря ви!"



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов