Избрани Новини

Дете без колан пострада в катастрофа в Благоевград

Друго 12-годишно се натърти при катастрофа в Гоце Делчев

Вчера, 19.09, около 15:10 часа на ул. "Цар Иван Асен" в Благоевград, лек автомобил "Мерцедес" с 33-годишен водач от Благоевград отнема предимството и допуска ПТП с лек автомобил "Опел Астра" с 65-годишен водач от Симитли. С болки в областта на челото е пострадало 7-годишно момиче, пътуващо в лекия автомобил "Опел Астра", като за детето не е ползвана система за обезопасяване. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 19.09.2019г. около 23:10 часа на ул. "Скопие" в Гоце Делчев, лек автомобил „Гранд Чероки“ с 19-годишен водач от с.Корница, не спирайки на пътен знак Б2 не пропуска и блъска лек автомобил „Опел Корса“ с 58-годишен водач от Гоце Делчев. При инцидента, с натъртване на лявото рамо и охлузвания, е пострадало 12-годишно момиче от Гърмен, пътуващо в лекия автомобил „Опел Корса“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 19.09.2019г. около 23:40 часа в района на разклона за с.Долен в посока с.Плетена, лек автомобил „Опел Астра“ с 33-годишен водач от с.Долен, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой се блъска в крайпътна, еластична преграда и се преобръща. При инцидента, с охлузни рани и натъртвания на гръден кош и дясната ръка, е пострадал 19-годишен младеж от с.Долен, пътуващ в автомобила.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)