Музикалният театър гостува в Сандански /снимки/ - blagoevgrad.utre.bg

Музикалният театър гостува в Сандански /снимки/

21 септември 2019, 11:00 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  НМТ

 • Снимка:
  НМТ

 • Снимка:
  НМТ

 • Снимка:
  НМТ

 • Снимка:
  НМТ

Концерт-спектакълът е в Летния театър от 20 часа

Националният музикален театър ще представи за първи път в Сандански бляскавия концерт-спектакъл „Музикална феерия” – една феерия от кан-кан, огнен чардаш, страстно сиртаки и витален виенски валс. Не пропускайте това празнично преживяване тази вечер от 20:00 часа в Летния театър на Сандански! Насладете се на любими оперетни произведения, хитове от мюзикъли и популярни мелодии от цял свят.
Жителите и гостите на Сандански ще се насладят на подбрана селекция от любими оперетни произведения, хитове от мюзикъли и популярни мелодии от цял свят. Звездите на Националния музикален театър ще поднесат истинска музикална феерия от най-любимите произведения на Калман, Лехар, Щраус, Щолц, Птичкин, Щостакович, Джери Бок, Луис Мариано, Дендрино, Микис Теодоракис и Фредерик Лоу.
Концерт-спектакълът е празничен блясък от музика, танци, пищни костюми и прекрасна сценография. Солистите заедно с хора, балета и оркестъра ще ви оставят без дъх от това незабравимо музикално преживяване в ритъма на виенския валс, унгарския чардаш, руския казачок, огнените испански ритми, ориенталската екзотика и завладяващото гръцко сиртаки. В концерта участват водещите солисти на театъра – Марияна Арсенова, Добрина Икономова, Еделина Кънева, Олга Михайлова, Катерина Тупарова, Александър Мутафчийски, Денко Проданов, Христо Сарафов и други. Сценарист и режисьор на концерта-спектакъл е Александър Мутафчийски, диригент – Юли Дамянов, хореографията е дело на Татяна Янева. Сценограф е Иван Савов, а пищните костюми са дело на художника Цветанка Петкова-Стойнова. Хормайстор е Людмил Горчев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета