ПП ГЕРБ: Ще работим за промяна и нови перспективи пред община Бобов дол - blagoevgrad.utre.bg

ПП ГЕРБ: Ще работим за промяна и нови перспективи пред община Бобов дол

22 септември 2019, 17:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Водач на листата на политическата сила е инж.Мая Спасова

„Заедно с екипа ми ще работим за промяна и нови перспективи пред община Бобов дол“, заяви кандидатът за кмет Мая Спасова, след като регистрира в Общинската избирателна комисия листата със съветници и кандидати за кметове на кметства от ПП ГЕРБ. Водач на листата на политическата сила е Мая Спасова, която по професия е инженер-геоеколог и през изминалия мандат бе съветник в ОбС - Бобов дол.

В листата на ГЕРБ в миньорския град са юристът Ивета Лазарова, д-р Борис Дашков, Юлиян Божанов, който се занимава с частен бизнес, педагогът Росица Борисова, Станислав Тенев - началник на Общинската служба по земеделие в Бобов дол. В община Бобов дол партията залага още на юристите Весела Николова и Албена Симеонова, предприемача Пламен Бочев, на уважавани имена и активни млади хора като Моника Станчева, Александър Пейчев, Спас Костов и Петър Иванов.

В едни от най-големите села на общината – Големо село и Мламолово – кандидатите на ГЕРБ за кметове са съответно Катя Александрова, която по професия е медицинска сестра и Елица Йорданова, работеща в сферата на частния сектор.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета