Избрани Новини

МГЕРБ - Кюстендил подари трибагреници за празника

Младежите отбелязаха Деня на Независимостта

Младежката структура на ГЕРБ - Кюстендил отбеляза с инициатива 111-годишнината от обявяване на Независимостта на България. Заедно с областния им координатор Мая Илиева, младите хора раздадоха стотици български трибагреници по повод празника.

„Денят на Независимостта ни дава самочувствие и увереност на горди българи, равноправни до другите европейки народи. Именно това пожелахме и на нашите съграждани: да бъдем единни, горди с историята си и да съхраняваме националното ни самосъзнание“, сподели областният координатор на МГЕРБ.

Младежите се включиха и в тържественото честване по повод годишнината от Независимостта. В областния център празникът започна с издигане на българския трибагреник под звуците на националния химн. Венец от името на българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП бе положен от младежите и информационния офис на евродепутата д-р Андрей Ковачев.

На честването в Кюстендил присъстваха също областният координатор на политическата сила Виктор Янев, общинският ръководител Михаела Крумова, част от ръководството на партията, както и досегашният кмет и кандидат за четвърти мандат Петър Паунов.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов