Избрани Новини

Тошко Савов ще представи книгата си "Пътят към теб“

Представянето е в 18:00 ч. в Епископската базилика в Сандански

Време за книга винаги има и то е точно днес, 18:00 ч., в Епископската базилика в Сандански, където Тошко Савов ще представи своята книга „Пътят към теб“.
"Пътят към теб" е нищо друго освен път към теб.
Заложеният в нас стремеж е да вървим напред. Понякога обаче трябва да спрем, да се върнем няколко крачки назад и да поемем по нашия път. Днешният свят е динамичен. Живеейки на пълни обороти, забравяме себе си и грижата за нашите души.
Всяка една от представените теми - стъпки започва с лична моя житейска история, от която съм извлякъл важните уроци. Всичко, което ще прочетете, е описание на моя личен опит без никакви фикции и художествени похвати, но с научни доказателства и примери от моето ежедневие.
Моето желание е да достигна до теб, моя читател. Да те мотивирам да погледнеш нещата от гледна точка, каквато досега не си допускал в мирогледа си. Тази книга не играе ролята на пътеводител, нито казва на читателите какво да правят. Тя създава чувството за лично откровение КЪМ ТЕБ.
Чрез "Пътят към теб" представям моята осъзната гледна точка и моите виждания в новата ера на екологични взаимоотношения, в която навлизаме.
Последвайте ме, ще ви се хареса!" /Тошко Савов/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов