Избрани Новини

Задържаха възрастен мъж от Скрът - отглеждал си канабис

Хванаха още двама наркомани - от Сандански и Петрич

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

- На 24.09. от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на къща в Петрич, обитавана от 23-годишен мъж. В стая на жилището е намерена и иззета около 1,05 грама суха  тревиста маса, реагираща положително на канабис. 23-годишният мъж е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

- При извършена на 24.09. в с.Скрът, община Петрич, проверка на жилищна сграда, обитавана от 61-годишен мъж от селото, от полицейски служители на РУ-Петрич е открита около 0,385 килограма суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. В хода на работата по случая, в прилежащо към сградата дворно място са намерени около 4 броя зелени тревисти растения с общо тегло около 0,750 килограма и положена да се суши тревиста маса с общо тегло около 2 килограма. След направен полеви тест те са реагирали положително на канабис.

- Около 02:10 часа на 25.09. в къща за гости в гр.Сандански от полицейски служители на РУ-Сандански е извършена проверка на 31-годишен мъж от града, в когото е намерено и иззето около 0,94 грама бяло прахообразно вещество. След направен полеви тест то е реагирало положително на хероин. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.         



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов