Избрани Новини

През денонощието: две ПТП-та с четирима ранени

Хванаха и шофьор без книжка

През изминалото денонощие в Благоевградска област станаха следните ПТП:

- Вчера около 12:50 часа на път II-19 е станало ПТП, при което лек автомобил „Фиат Марея“ с 49-годишен водач от с.Хвостяне, община Гърмен, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока от с.Места към гр.Гоце Делчев, на дясна крива навлиза в насрещната лента за движение и се блъска в лек автомобил „БМВ“ с 26-годишен водач от с.Теплен. При инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил „БМВ“, който е с натъртване в областта на гръдния кош, водачът на лекия автомобил „Фиат“, който е с натъртване на гръден кош и контузна рана на главата и 49-годишната му спътница от с.Хвостяне, която е с фрактура на ребро. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- Вчера около 13:55 часа на ул.“Дунав“ в гр.Гоце Делчев 32-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, управлявайки мотоциклет „Ямаха“ и неспазвайки необходимата дистанция от движещ се пред него и намалящ скоростта си лек автомобил „Опел Корса“ допуска ПТП, при което същият е пострадал с охлузна рана на дясната ръка. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.         

- Бързо производство за извършено престъпление по чл.343В, ал.2 от НК е образувано срещу 39-годишен мъж от гр.Гоце Делчев. Около 16:00 часа на 24.09.2019г. по пътя между с.Добротино и гр.Гоце Делчев управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“, без да притежава свидетелство за управление на МПС.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов