Възстановено е движението на МПС до 12 т по съоръжението при 52-ри км на АМ "Струма“ - blagoevgrad.utre.bg

Възстановено е движението на МПС до 12 т по съоръжението при 52-ри км на АМ "Струма“

27 септември 2019, 09:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    АПИ

Остава ограничението по виадукта в района на с.Джерман

Възстановено е движението на моторни превозни средства до 12 т по съоръжението при 52-ри км на АМ „Струма“. Временно преминаването по него бе ограничено за ремонт на фуга. Остава ограничението в платното за Кулата по виадукта в района на с. Джерман - между 60-ти и 66-ти км. То ще остане в сила до приключване на аварийно-възстановителните дейности но платното по съоръжението при 62-ри км, което бе засегнато от пожара в депото за отпадъци.

За улеснение на пътуващите в края на работната седмица - днес, петък, от 14 ч. на виадукта при 62-ри км, както и досега, ще се обособяват две ленти към Благоевград и една лента към София, а от 10 ч. в последния почивен ден - неделя, до 14 ч. на последния работен ден ще има две ленти за София и една за Благоевград.

Превозните средства над 12 т, включително и автобусите, пътуващи към Кулата, както и в момента се отбиват от АМ „Струма“ при пътен възел „Долна Диканя“, преминават по път I-1/Е-79 и при пътен възел „Бобошево“ продължават по АМ „Струма“. За пътуващите към София отбиването по път Е-79 става при пътен възел „Бобошево“, а качването на магистралата е при пътен възел „Дупница Север“.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация по време на ремонтно-възстановителни дейности.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета