Започва информационна кампания на европейските мрежи в България - blagoevgrad.utre.bg

Започва информационна кампания на европейските мрежи в България

30 септември 2019, 10:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Благоевград

В Благоевград ще бъдат от 11 ч. на площад "Македония“

Европейският потребителски център ще открие информационен щанд, който ще отвори в центъра на Благоевград днес от 11 ч. Събитието е в рамките на информационното турне под мотото „Европейски мрежи без граници”. Освен в Благоевград ще отидат още в Кюстендил (1 октомври, вторник), в Сандански (2 октомври, сряда) и в Петрич (3 октомври, четвъртък).
Целта на тази информационна кампания е да запознаят хората с техните права като потребители в Европейския съюз, както и какви са възможностите за обучение или стаж в друга държава от ЕС. Подготвили са много полезна информация, но са предвидили и куп забавни игри с награди. На място ще приемат и сигнали за нарушени потребителски права.
Информационното турне се организира съвместно от Центъра за развитие на човешките ресурси - Национална агенция за България по Програма „Еразъм+”, заедно със съпътстващите й дейности „Еврогайдънс“, „Европас“, „Евродеск“ и „eTwinning“, както и Европейски потребителски център България.
В кампанията ще се включат и партньорите им от Enterprise Europe Network и EURES.
Информационното турне на европейските мрежи в България се организира по традиция всяка есен на различни места из страната.
В Благоевград  ще бъдат на 30 септември от 11 ч. на площад „Македония“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета