Избрани Новини

Три катастрофи с трима ранени през уикенда в Пиринско

Водачите не спазват правилата за движение в колона

На територията на област Благоевград през почивните дни станаха следните ПТП:

- На 27.09. около 08:05 часа между гр.Гоце Делчев и река Места лек автомобил „Санг Йонг Рекстон“ с 21-годишен водач от с.Брезница, изпреварвайки колона от автомобили, без да се убеди, че товарен автомобил „Мерцедес“ е подал сигнал за изменение на посоката си на движение наляво, се блъска в него, излиза вляво извън пътното платно, блъска се в метална ограда и се преобръща. С натъртвания на тялото и охлузвания по главата е пострадал водачът на лекия автомобил.

- На 27.09. около 09:20 часа на ПП1 Е-79 между Симитли и Благоевград лек автомобил „Опел Тигра“ с 29-годишна водачка от Бобов дол не спазва необходимата дистанция и се блъска в, намаляващ скоростта си и спиращ в колона от автомобили лек автомобил „Форд Фиеста“ с 42-годишна водачка от Симитли. При инцидента, с болки във врата е пострадала водачката на лекия автомобил „Форд Фиеста“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- Вчера около 16:30 часа на ПП1 Е-79 между Симитли и Благоевград лек автомобил „Опел Астра“ с 40-годишен водач от Гърция, движейки се в колона от автомобили, не осигурява достатъчна дистанция и блъска в задната му част движещ се пред него и спиращ лек автомобил „Пежо“ с 41-годишна водачка от с.Брежани, който отскача напред и се блъска в спрял пред него лек автомобил „Шкода Фабия“ с 35-годишна водачка от Благоевград. При инцидента с болки в тила  е пострадала водачката на лекия автомобил „Пежо“. На водачите на автомобилите са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов