Избрани Новини

Три леки коли горяха в Кресна

Два трафопоста пламнаха

За периода от 08:00 часа на 27.09. до 08:00 часа на 30.09. в звената  за ПБЗН при РДПБЗН-Благоевград са регистрирани 22 сигнала за произшествия. Ликвидирани са 13 пожара. С преки материални щети са възникнали 4 пожара. Извършени са 8 спасителни дейности. Има 1 лъжливо повикване.

Пожари с материални загуби:

- Вчера около 14:45 часа е получен сигнал за пожар в трафопост в Банско. Погасен е от екип на РСПБЗН-Банско. Причината е късо съединение.

- На 28.09. около 07:00 часа е получен сигнал за пожар в трафопост в с.Баня, община Разлог.   Причината е късо съединение.

- На 29.09. около 01:21 часа е получен сигнал за горящ лек автомобил „Рено Клио“, паркиран в гр.Кресна. В резултат на пожара са нанесени щети и по лек автомобил „Ланча“ и лек автомобил „Форд Фокус“, които са били паркирани непосредствено до лекия автомобил „Рено Клио“. Причините за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

- Вчера около 02:45 часа е получен сигнал за пожар в дървена постройка в стопански двор в Добринище. Посетен е от екип на РСПБЗН-Банско. Причината за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов