Избрани Новини

Съдят пиян шофьор за хулигански действия в Ново Делчево

Обиждал и удрял свидетели, направили му забележка

Районна прокуратура - Сандански е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу А.Г. за извършени от него престъпления – шофиране в нетрезво състояние, хулиганство, противозаконно повреждане на чужда движима вещ, причиняване на телесна повреда.

Вечерта на 1.07.2018 г. обвиняемият Г. управлявал лек автомобил модел „Опел“ в с.Ново Делчево след употреба на алкохол. По надлежен ред било установено, че концентрацията на алкохол в кръвта на водача била 1,95 промила.

Намиращи се наоколо свидетели му направили забележка относно шофирането и му казали да бъде по-внимателен. Това предизвикало агресивна реакция от страна на обвиняемия, който викал на висок глас, обиждал, заплашвал и отправял обидни думи по техен адрес.

Едновременно с това той започнал да нанася удари с юмруци и крака по главата и тялото на К. и хвърлил по него кофа за боклук. В резултат на пострадалия била причинена контузия с подкожни хематоми.

Обвиняемият Г. не спирал да буйства и ръкомаха и спрямо пристигналитe на място полицейски служители. Освен това повредил чужд автомобил, като хвърлял по него предмети и камъни.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов