Избрани Новини

Кампанията "Бъди войник" идва в Гоце Делчев (видео)

От 16.00 ч. ще се проведе информационна борса за набиране на войници и матроси

Националната информационна кампания на Министерството на отбраната "Бъди войник" идва е в Гоце Делчев. Днес от 16.00 ч. на площад „Гоце Делчев“ ще се проведе информационна борса за набиране на войници и матроси. По същото време ще има статичен показ на въоръжение и оборудване на Сухопътните войски и Служба „Военна полиция“. В нея ще бъдат представени Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, служба „Военна полиция“, Националната гвардейска част, Централното военно окръжие. На място присъстващите ще могат да се запознаят с възможностите, условията и сроковете за кандидатстване и постъпване на служба в Българската армия.
В информационната борса ще участват и представители на Националния военен университет (НВУ) „Васил Левски“ и на висшето Военноморско училище (ВВМУ) „Н.Й. Вапцаров“, които ще разясняват условията за прием и обучение във висшите военни училища.
От 17,30 ч ще започне концерт на танцов клуб „Пиринско злато“ към Военния клуб и самодейци от Народно читалище „Просвета“ - град Гоце Делчев.

Вход свободен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов