Благоевградски хотел е финалист за наградите Balkan Awards of Tourism Industry - blagoevgrad.utre.bg

Благоевградски хотел е финалист за наградите Balkan Awards of Tourism Industry

18 октомври 2019, 11:00 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  VIP COMMUNICATION PR

 • Снимка:
  VIP COMMUNICATION PR

 • Снимка:
  VIP COMMUNICATION PR

 • Снимка:
  VIP COMMUNICATION PR

 • Снимка:
  VIP COMMUNICATION PR

 • Снимка:
  VIP COMMUNICATION PR

София става столица на Балканите за петото издание на Туристическите Оскари

София става столица на Балканите за 5-тото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2019, които  ще отличат  общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма от държавите на полуострова.
Златните статуетки ще бъдат връчени на  5.12. 2019 г. от 20 ч. в хотел "Маринела", съобщават организаторите на събитието VIP COMMUNICATION PR. Журито вече обяви първите финалисти в конкурса. След тях е хотелът без аналог в района на Благоевград - „Парк Бачиново“. Разположен сред великолепния парк Бачиново, в близост до Рила планина и само на 3 километра от центъра на града. Той е сгушен в подножието на югозападните склонове на Рила, на двата бряга на река  Благоевградска Бистрица (приток на река Струма), на 101 км южно от столицата София.
Хотелът е в центъра на прелестна картина, която успокоява, завладява и вдъхновява. Уютната атмосфера е чудесно условие както за пълноценна почивка, така и за успешни бизнес срещи, активен спорт, бизнес и конферентен туризъм, както и предоставя условия за важни семейни събития и развлечения, далеч от шума и замърсяванията на градската среда, сред ухание на гора и билки, лечебен планински въздух и щедростта на южното слънце.
„Парк Бачиново“ е с модерно обзаведени стаи и апартаменти, като  разполага с 36 стаи и 3 лукс апартамента, един от които е младоженски, както и с 2 фамилни апартамента. Всички стаи са оборудвани с централна климатична инсталация с възможност за индивидуално регулиране на температурата, разполагат с LCD телевизор, сателитни канали, мини бар и самостоятелни бани.
В хотела има релакс зона – сауна, парна баня, джакузи; превъзходен ресторант, зимна градина, панорамен бар, градина с барбекю, тераса със спираща дъха гледка, конферентна зала, безплатен охраняем паркинг, безплатен безжичен интернет, сейф, телефон и факс. Осигурен е и достъп за хора в неравностойно положение. Ресторантът и градините са с капацитет 200 места. За семинар, презентация и конференция има многофункционална зала, оборудвана със съвременна техника, като капацитетът на залата е до 60 места. Отоплението е с екологично гориво.
Партньори на Балканските награди за туристическа индустрия са Сдружение Туризъм, българската Хотелиеро-ресторантьорска асоциация, Бизнес Клуб Лондон и др.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета