Инж.Методи Чимев проведe среща с таксиметровите шофьори в Дупница - blagoevgrad.utre.bg

Инж.Методи Чимев проведe среща с таксиметровите шофьори в Дупница

20 октомври 2019, 13:58 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Присъстваха и кандидат-съветници от листата на ГЕРБ

Голяма част от усилията ни през изминалия мандат бяха насочени към подобряване на инфраструктурата и улиците в града, повечето от които от десетилетия не бяха виждали ремонт. Това ще бъде наш приоритет и в следващ мандат, разбира се, ако ни гласувате вашето доверие отново. Това каза по време на открита среща-дискусия с гилдията на таксиметровите шофьори в Дупница кандидатът за кмет на ГЕРБ инж. Методи Чимев.
„Вие сте барометърът на общественото мнение в града. Нагласите на хората и каквото се прави в Дупница вие го знаете най-добре“, каза Георги Караколев, кандидат за общински съветник от ГЕРБ. „Затова разчитаме на вашето откровено мнение и препоръки“, посочи той.
Срещата бе инициирана от Георги Караколев, инж. Методи Чимев и листата със съветници на политическата сила. В хода на дискусията бяха поставени проблемите и предизвикателствата в сектора, свързани с работата на таксиметровите шофьори в града. Част от казусите, които постави гилдията, бяха свързани с необходимостта от наименование на някои улици, поставянето на химически тоалетни по места, осветление на натоварените пешеходни пътеки и предприемане на мерки срещу неправомерното паркиране по автобусните спирки.
Със задоволство таксиметровите превозвачи отбелязаха напълно обновената инфраструктура по улиците: "Венелин", "Георги Икономов" (бившата „Бригадирска“), "Велико Търново", "Отец Паисий", "Васил Левски", "Кокиче" и за ж.к. "Бистрица". Те бяха категорични, че такива мащабни ремонтни дейности не са се извършвали при управлението на друг кмет в община Дупница.
В хода на срещата инж. Методи Чимев увери, че в съвсем кратък срок ще бъдат довършени ремонтните дейности и на улиците "Метоха" (Градската градина), "Бабуна планина" и останалите, които се рехабилитират, като с това значително ще се облекчи и работата на таксиметровите шофьори в Дупница.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета