Избрани Новини

Представиха кандидата за кмет от ПП ГЕРБ на община Струмяни в Микрево

Славчо Богоев запозна присъстващите с приоритетите на екипа си

Кирил Укев - общински ръководител на ПП ГЕРБ - Струмяни и директор на Областна дирекция "Земеделие" в Благоевград, представи кандидата за кмет на общината на среща в читалище "Братя Миладинови" в с.Микрево.
“Решаване на проблема с питейната и поливната вода, изграждане на канализация на основната улица ”Берово”, изграждане на тротоари по улиците, поддръжка на детските площадки и стадиона, строителство на спортна площадка в кв.Нова махала, облагородяване района на параклиса в местността Решково, подобряване на условията на обучение и възпитание в детската градина и единственото училище на територията на общината – това са само част от приоритети ми за село Микрево през мандат 2019 – 2023”, заяви Славчо Благоев на среща с избирателите от селото. Очаква ни много работа, но аз не се притеснявам от това. Зад гърба ми има екип от опитни хора и млади, амбициозни експерти. До мен е най-успешният кмет на село Микрево до момента и кандидат за кмет за предстоящите избори Иван Божинов.”

Представени бяха кандидатите за общински съветници.

Кандидатът за кмет на село Микрево Иван Божинов изброи причините, поради които е нужна промяна в управлението. Призова всички присъстващи да покрепят отбора на ПП ГЕРБ, защото този отбор се състои от млади хора, които са експерти с идеи и хъс за работа, водени от опитни и мъдри, доказали се през годините професионалисти.

Гост на срещата бе Ивайло Златанов - началник на Регионалното управление по образованието - Благоевград.
Славчо Благоев и екипът му получиха подкрепа и от народния представител от ПП ГЕРБ г-жа Даниела Савеклиева. От сцената на читалището в село Микрево, тя заяви:
“За мен винаги е удоволствие да бъде тук, в община Струмяни, която е богата. Богата е с хората, историята и даденостите. За съжаление, тя се обезлюдява. Поздравявам кадидатите на ПП ГЕРБ Струмяни, голяма част от които са млади хора, за избора им – да останат тук и да се борят, да подобрят условията на живот за всички вас, да направят така, че задържат младите хора по родните им места и да върнат тези, които по една или друга причина са напуснали общината. Днес чух конкретни приоритети, а това е защото г-н Благоев познава проблемите на хората. Решенията на проблемите идват от местната власт и аз съм тук да заявя подкрепата на правителството и готовността за съдейстие! Необходима е работа, работа, работа – всеки ден!
Сърцето на Славчо Благоев тупти с пулса на Струмяни, с пулса на всеки един от Вас!"



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов