Избрани Новини

Велчев в Якоруда: Подкрепете кандидатите на ГЕРБ, за да има общината по-добро бъдеще

"ГЕРБ е единствената партията, която се противопоставя на ДПС в смесените райони", заяви той

ПП ГЕРБ никога не е делила общините на наши и ваши, затова и с постановления на Министерски съвет до всяка община достигат допълнителни средства за благоустрояване. Това обаче се използва от опонентите ни, за да си припишат заслугите. Това заяви на среща в Якоруда Красимир Велчев, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и заместник-председател на ПГ на ГЕРБ. Той подчерта, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Якоруда Ваня Гатдерова и листата за общински съветници имат подкрепата на партията. „ГЕРБ е единствената партията, която се противопоставя на ДПС в смесените райони, нашата цел е да дадем нови хоризонти и перспективи за развитие в тези общини, но за да се случи всичко това - на 27 октомври всеки от вас трябва да направи своя избор, гласувайте за ГЕРБ, за да има по-доброто бъдеще за Якоруда”, призова Красимир Велчев.
„Отборът на ГЕРБ е подготвен, имаме знанието и опита. Промяната зависи от всеки един от нас”, обърна се към хората от Якоруда кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината Ваня Гатдерова.
Областният координатор на ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева заяви, че Ваня Гатдерова и кандидатите за общински съветници имат подкрепата на най-голямата Парламентарна група в Народното събрание – тази на ГЕРБ, имат подкрепата и на правителството. „Познавам проблемите във вашата община, като народен представител съм помагала с всички сили във вашия град, във вашата община да се случват положителни неща. Изберете кандидатите на ГЕРБ, за да усетите европейската солидарност във всяко едно населено място ”, каза още Даниела Савеклиева.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)