Избрани Новини

Клавдия снима клип на безлюден остров (видео)

В лентата изцяло са използвани кадри от личните профили на певицата

„Грешен код“ е новият видеоклип на Клавдия, който направи своята премиера в ефира на BG Music Channel. В лентата изцяло са използвани кадри от личните профили на певицата в социалните мрежи – Instagram и Viber. Клипът е риалити, събрал преживяванията й през изминалото лято и режисиран лично от нея.
В „Грешен код“ се виждат няколко различни локации. Освен забележителностите в Мадрид, феновете може да видят и кадри от зрелищна корида, което е било ново изживяване за Клавдия. Любопитното е, че на тази корида присъства и испанското кралско семейство начело с крал Фелипе VI.
Специално място е отредено на подводното гмуркане на изпълнителката. „Беше ми за пръв път. Гмурках се на 10 м дълбочина в кристално чистите води на Егейско море на Халкидики. Не изпитвах страх, даже много ми хареса и няма да ми е за последно!“, разказва Клавдия.
Динамичният монтаж включва и емоцията на изпълнителката, изживяна на безлюдния гръцки остров Диапорос. „Беше романтично и вълшебно! Тишина, спокойствие и чуваш само плисъка на вълните.“, спомня си с носталгия Клавдия.
„Грешен код“ може да се гледа в ефира на BG Music Channel и в официалния YouTube канал на медията: https://www.youtube.com/watch?v=8Z6PgOJBlaA



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов