Избрани Новини

Кандидатът за кмет Петър Паунов: Предстои тежък избор – избор за съдбата на кюстендилската земя

Хиляди кюстендилци се стекоха на рок събитието - финал на предизборната кампания на ГЕРБ - Кюстендил

Хиляди кюстендилци се стекоха пред театъра на рок събитието „С №67 за Кюстендил“. В подкрепа на кандидата за кмет Петър Паунов и листата на Местна коалиция "ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци", на една сцена пяха Формация "Фолк арт" с ръководител Адела Харалампиева, Ивайло Гюров, Б.Т.Р. и Джон Лоутън.
Събитието уважиха също областният координатор на ПП ГЕРБ за Кюстендил Виктор Янев и народният представител Кирил Калфин.
В обръщението си към кюстендилци Петър Паунов каза: “Скъпи приятели, предстои тежък избор – избор за съдбата на кюстендилската земя. Земя, с която всеки от нас се гордее, с кюстендилски дом и род. Поклон пред вас, че я превърнахте в земя на бъдещето. Земя, за която всеки от нас е готов да даде талантите си, трудовете си, сърце и живот.“ Кандидатът за кмет призова присъстващите да бъдат разумни и мъдри в избора си на 27 октомври, защото от това зависи бъдещето развитие на Кюстендил и неговите граждани.
В края на събитието Петър Паунов и кандидатите за общински съветници от Местната коалиция се качиха на една сцена с музикантите от Б.Т.Р. и Джон Лоутън и изпяха заедно песента на Юрая Хийп "Lady in Black".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов