Избрани Новини

Свършиха бюлетините в Логодаж

ОИК осигури допълнителен брой бюлетини за довършване на гласуването, като взе от друга СИК

Недостиг на бюлетини за гласуване в Кметство Логодаж за изборите за общински съветници и кметове се очерта днес.
В ОИК Благоевград постъпи писмо от Община Благоевград, заведено с вх. № 418/ 27.10.2019г.  във входящия регистър на ОИК, в което е посочено, че в предварителните избирателни списъци за избирателна секция в с.Логодаж - 010300137 има 209 избиратели. За тази СИК са отпечатани 200 броя бюлетини за изборите за общински съветници и кметове. В окончателния избирателен списък броят на избирателите е 294. Подаден е и сигнал до ОИК  от председателя на СИК 010300137 – село Логодаж, с което уведомява, че са останали по 20 /двадесет/  броя бюлетини, съответно за кмет на община и за общински съветници.
След полученото писмо от община Благоевград, ОИК Благоевград своевременно информира представители на ЦИК за случая, в резултат на което бяха получени указания.
Общинската избирателна комисия - Благоевград реши трима членове на ОИК да осигурят необходимия брой бюлетини за обезпечаване довършване на гласуването за общински съветници и за кмет на община на територията на село Логодаж, като вземат от друга СИК на територията на Община Благоевград бюлетини. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)