Иде дъжд и мокър сняг в четвъртък - blagoevgrad.utre.bg

Иде дъжд и мокър сняг в четвъртък

28 октомври 2019, 13:42 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    pixabay.com

Очаква ни рязко застудяване в средата на седмицата

Рязко застудяване в сряда прогнозират синоптиците за тази седмица, информира tribune.bg. Вторник ще бъде последният по-топъл есенен ден за тази седмица, в в четвъртък ни очакват дъжд и мокър сняг.

Температурите утре отново ще бъдат около 22-24 градуса през деня, по Черноморието по-хладно – около 18-19 градуса, за София 23 градуса. Сутрин ще бъде студено с температури около 5-7 градуса, на места в Северозападна България и по-ниски.

В сряда през деня ще започнат слаби превалявания от дъжд в Северна и Източна България. Температурите ще се понижат с около 10 градуса и ще бъдат между 11 и 18 градуса, за София около 15 градуса. По-студено ще бъде в местата с валежи.

През нощта срещу четвъртък на места в северните райони от страната валежите ще преминават в сняг. През деня в четвъртък валежите ще обхванат цялата страна, на места дъждът ще преминава в мокър сняг. Температурите доста ще се понижат и ще бъдат през целия ден около 3-8 градуса, по Черноморието до 11 градуса. През нощта срещу петък валежите постепенно ще спират, но в петък ще остане студено през целия ден. Сутрешните температури на места ще бъдат отрицателни, а дневните ще бъдат до около 12 градуса, за София около 8-10 градуса. В събота ще има разкъсана облачност, а дневните температури слабо ще се повишат и ще бъдат между 13 и 17 градуса, за София около 13 градуса. В неделя ще бъде предимно слънчево, а температурите ще бъдат между 15 и 18 градуса, по Черноморието около 19 градуса.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета