Банско ще бъде домакин на Международния конкурс за омъжени дами "Мисис Планет 2019“ - blagoevgrad.utre.bg

Банско ще бъде домакин на Международния конкурс за омъжени дами "Мисис Планет 2019“

30 октомври 2019, 15:15 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

Финалът ще бъде на 7 ноември в Посетителския информационен център

10-тото юбилейно издание на най-престижния международен конкурс за омъжени дами „Мисис Планет“ ще се проведе в зимната ски столица на Балканите Банско. Организатор е Агенция „Интерсаунд“ с партньорството на Община Банско.
За форума ще пристигнат дами от Европа, Азия, Латинска Америка, Африка. Наситена едноседмична програма предшества финала: разглеждане на региона и забележителностите му , както и конференции, свързани с реализацията на жената в съвременния свят, фешън шоу и интервю с международното жури.
Финалът на конкурса ще протече в няколко тура:
Вълнуващо начало на конкурса с парад на нациите, където всяка участничка, облечена в национален костюм, представя себе си и своята страна на фона на националния флаг.
Второто дефиле е свързано с екологичната мисия на конкурса „Зелена планета“. Атрактивно шоу на таланта изненадва с невероятни певици, танцьорки, художнички – всяка по своему различна и интересна.
За финал и награждаване участничките се появяват в страхотни вечерни тоалети на дизайнери от своите държави.
„Мисис Планет“ е един международен форум, който събира омъжени дами от цял свят с идеята за приятелство и представяне на световната култура и допринася за популяризирането на България като туристическа дестинация.
Финалът ще бъде на 7 ноември в Посетителски информационен център от 18:00 часаКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета