Избрани Новини

Националът по борба класически стил Даниел Александров подкрепя инж.Методи Чимев

"Дупница има нужда от такъв човек да продължи да бъде начело на моя роден град", заяви спортистът

Националът по борба класически стил Даниел Александров застава зад инж.Методи Чимев, кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Община Дупница:

Към всички мои приятели в Дупница,

Тази неделя, в моя роден град ще се изправим пред пореден избор. От тези, каквито прави всеки един от нас през целия си живот. Аз избрах спорта, избрах борбата, други избраха политиката, а трети частния бизнес. Но всяка една област е свързана с борбата - да победиш първо себе си и страховете си, да не спираш да се развиваш, въпреки умората и рисковете, да станеш по-добър, защото така даваш кураж на другия, така го предизвикаш и той да поиска и да стане по-добър и целеустремен.
Далеч съм от политиката, аз съм обикновен млад човек, който е избрал своя път в живота. Но всички ние имаме една отговорност, която остава през целия ни живот - да се борим за по-доброто, за родния ни град и за нашите семейства и приятели.
Когато излизам на тепиха, аз излизам с уважение и респект към съперниците, без значение дали извън него сме приятели или не. Защото знам, че той е положил усилия, трудил се е в тренировките и ще даде най-доброто от себе си. Така разбирам и изборите за кмет, които са също една борба.
В избора, който ни предстои в неделя, виждам два полюса, двете крайности.
От нас зависи как ще решим бъдещето на Дупница – дали ще бъде под знака плюс на положителното развитие или под знака минус на негативното говорене и критики. И точно, както минусът и плюсът са на двете противоположности, така на двете противоположности са двамата кандидати.
Избираме между инж. Методи Чимев, плюсът на управлението със спокоен тон и много работа и опонент с много негативно говорене и нула работа.
Всички ме познавате, че съм винаги положително настроен човек, който винаги е уважавал истинските хора, коректните и добронамерените, презирал съм и винаги ще презирам агресорите, хората на ниските страсти и надменност.
За последните години, моят роден град Дупница все по-смело променя облика си в положителна светлина, което се вижда от всички ни. Дупница става все по-приветлива, с удобна и модерна визия, нужна на всички ни - като започнем от спорта и стигнем до разнебитените улички, по които доскоро и каруците трудно се движеха.
Не е морално да си приписването на чужди успехи за свои, както прави г-н Дангов, защото всеки е дал нещо за този град, може би и той. Но защо ли му е да си приписва чуждата работа и постижения, ако има с какво сам да се похвали?

Питам се какво предпочитаме - делата или празнословието? Защото инж. Чимев е кандидатът, който предпочита да говори чрез свършеното и да премълчава излишното политиканстване. Дупница се превърна в символ на развитие, защото инж. Чимев е кандидатът, който върна имиджа на Дупница сред успелите общини и сред градовете с потенциал. Той приема критика, признава грешките си, учи се от тях.

Като млад човек, аз предпочитам да виждам как градът ни се развива с дела, а не само на думи, предпочитам да виждам спокойни хора, а не разделение и озлобление. В крайна сметка това е нашият град, нашето родно място и родна стряха, които са мили на всички ни.
Ако предпочитаме такта, тона на уважение и зачитане на другия - тези дефицитни понятия бяха върнати с лекота в местния живот от инж. Чимев. Аз не го приемам като представител на партия и никога няма да го приема като такъв. Не е важно от коя партия си, а е важно какъв си. Важно е да си човек, важно е да си отговорен и най-вече коректен и доблестен. Затова уважавам инж. Чимев и ще продължа да го уважавам и подкрепям като кмет, човек и приятел. Дупница има нужда от такъв човек да продължи да бъде начело на моя роден град - да го развива, да работи за него и да надгражда.

Приятели,
Аз заставам пред всички вас и казвам кой е моят избор. Той е ЧОВЕКЪТ инж. Методи Чимев. Апелът ми към всички е - излезте и вие в неделя и дайте гласа си, за да продължи европейското развитие на Дупница.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)