Избрани Новини

Артемида Присова: Ще гласувам за Кирил Котев!

"Ще гласувам за дясно бъдеще за Сандански и продължаване на промяната", заяви дългогодишната учителка

Артемида Присова: Ще гласувам за Кирил #Котев – за дясно бъдеще за #Сандански и продължаване на промяната

Кандидатът за кмет на Община Сандански Артемида Присова заяви лична позиция в подкрепа за Кирил Котев за нов управленски мандат. Нейната позиция е като дългогодишен учител и човек с ясна позиция.

„В тази ситуация Община Сандански е изправена пред ясен избор – дали да продължи развитието си или да се върнем назад. Аз ще дам своя глас за Кирил Котев – за дясно #бъдеще за Сандански и продължаване на промяната“, посочва тя в изпратена до медиите декларация.

„В последния месец проведохме редица срещи с хората. Благодарна съм за всеки разговор и за подкрепата. Хората, които ме познават знаят, че кандидатирането ми не е било с цел спечелване на пост, а за ново начало в политическия живот на общината ни. Днес все по-ясно виждам колко безпринципни договорки се правят. В тази ситуация не мога да бъда безучастна. Призовавам и всеки от Вас да бъде активен и да заеме страна. Кметът ни Кирил Котев показа, че е човек, който работи за общината. Да, има неща, които според мен могат да се подобрят и аз ще продължа да се боря за това, но това е възможно само с хора, които искат промяната да продължи. Такъв човек е Кирил Котев“, посочва Артемида Присова.

Артемида Присова е едно от истински новите лица на тези избори в Община Сандански. Дългогодишен учител по български език и литература във Второ основно училище “Христо Смирненски” в Сандански. /Източник: Vox64.com/



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)