След балотажа: Бившите кметове на Сандански и Благоевград напускат политическите постове - blagoevgrad.utre.bg

След балотажа: Бившите кметове на Сандански и Благоевград напускат политическите постове

04 ноември 2019, 16:44 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Фейсбук

    Кирил Котев

Кирил Котев и Атанас Камбитов загубиха на втори тур на местните избори в неделя

Досегашният кмет на Сандански Кирил Котев напуска Общинския съвет и както и постовете, които заемам в ПП ГЕРБ. Това обяви самият той във Фейсбук, след като загуби на балотажа от кандидата на ВМРО Атанас Стоянов, информира tribune.bg.

„Това е лично решение, без емоция“, сподели Котев. Той отчете и какво е направено за Сандански по време на неговия мандат.

„Сандански наистина пое по нов път. Само за 4 години се направиха неща, за които мечтаехме от десетилетия. Детски градини, училища, нова спортна зала, знакови ремонти и инфраструктурни подобрения. Имаме одобрени десетки проекти с осигурено финансиране, които просто трябва да бъдат завършени. Няма нищо, за което да съжалявам, оставям една подредена и работеща община“, посочи вече бившият градоначалник.

 

С политическите постове се разделя и досегашният кмет на Благоевград Атанас Камбитов, твърди БТВ. Кандидатът на ГЕРБ загуби на втори тур от независимия кандидат, подкрепен от БСП - Румен Томов.  Още снощи Камбитов посочи, че за Благоевград е направено изключително много.

„Завещавам един обновен град – от санираните блокове, стотиците детски площадки, зали, басейни. Всичко това с помощта на правителството“, заяви той.

Премиерът Бойко Борисов също посочи, че за Благоевград е направено много. Той посочи и че лично е разговарял с кметовете на Благоевград, Сандански и Банско и ги е предупредил за очакваните негативни резултати на вота. Коментари (1)

Потребител
Стамат
Какво чака областният на Плевен Мирослав Николов Петров!? Да подава незабавно оставка и да връща парите, които изхарчи за кампанията, за черния пиар, за купуване на гласове! И този директор на ОД На МВР Плевен да го уволняват незабавно! Съдия му обещали да става......
05 ноември, 15:30 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета