Избрани Новини

Новите общински съветници в Струмяни се заклеха

На церемонията присъства областният управител Бисер Михайлов

Тържествена клетвена церемония се проведе днес в читалищната зала в с.Струмяни, отбелязваща началото на новия кметски мандат в общината за периода 2019-2023г.

Церемонията бе открита от областния управител на област Благоевград Бисер Михайлов и от председателя на ОИК Струмяни Ваня Пецанова.
Пред гражданите на Община Струмяни бе положена тържествено клетва от избрания на първи тур на местните избори общински кмет Емил Илиев и избраните общински съветници. Бе проведена и първата тържествена общинска сесия, на която не бе избран председател на Общинския съвет в  Струмяни, но предстои последващ избор на следващата редовна сесия.
Празничен църковен водосвет за благословение, здраве и просперитет в сградата на община Струмяни бе отслужен от Неврокопския митрополит Серафим, архиерейския наместник отец Георги Танчев и отец Николай Ризов.Те благословиха присъстващите кметове, общински съветници, служители и гости и им пожелаха един успешен, плодотворен и мирен мандат за всички жители на Община Струмяни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов