Избрани Новини

Новият общински съвет в Белица запретва ръкави

Общинските съветници и кметът положиха клетва

С тържествена клетва започна първата сесия на новоизбрания кмет на община Белица Радослав Ревански, новите общински съветници и кметовете на населени места. Заседанието беше открито от областния управител Бисер Михайлов, който призова всички да бъдат обединени в името на една кауза – благоденствието на хората и с общи усилия да градят по-добро бъдеще за община Белица.
След полагане на клетвата председателят на ОИК - Белица, Дичка Грънчарова връчи удостоверенията на новоизбраните кмет на Община Белица, общински съветници и кметове на населени места. Най-възрастният общински съветник от ПП „Коалиция БСП за България“ Христо Дунгьов и бивш ръководител на община Белица с пламенно слово върна присъстващите в годините назад, когато Белица е била в разцвета на своето развитие.
След тържествената клетва Радослав Ревански сподели: „За мен е чест и отговорност да започна втория си мандат с такова голямо доверие от страна на гражданите на нашата община. Изборните резултати показаха, че най-голямата мотивация за подкрепата на един кандидат за кмет е свършеното от него през първия му мандат. Всичко това ми дава сили и амбиция да работя още по-целеустремено за възхода на община Белица".

Новоизбраният кмет призова общинските съветници и кметовете на населените места за конструктивна и ползотворна работа за издигане имиджа на общината и предоставяне на широки възможности за развитие на общността в мандат 2019-2023.
Радослав Ревански представи и основните акценти за следващите четири години, а те са -  инфраструктура, туризъм, здравеопазване, образование, икономически растеж, култура и спорт.
За председател на Общинския съвет с единодушие отново бе избран Ахмед Ахмед .



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов