Кметове и съветници положиха клетва на първото заседание на Общинския съвет в Бобошево - blagoevgrad.utre.bg

Кметове и съветници положиха клетва на първото заседание на Общинския съвет в Бобошево

07 ноември 2019, 14:31 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    ОА Кюстендил

  • Снимка:
    ОА Кюстендил

Първото заседание на местния парламент води най-възрастният общински съветник Георги Мичов

С националния химн започна първото заседание на новия Общински съвет в Бобошево. То бе свикано със заповед на областния управител на Кюстендил Виктор Янев. „Поздравявам всички вас и се надявам, че всякакви политически пристрастия са приключили и оттук нататък вие ще работите за просперитета на общината и благоденствието на нейните жители“, с тези думи се обърна Виктор Янев към новоизбраните съветници, кметове на кметства и кмет на община в Бобошево. На тържествената първа сесия присъства и главният секретар на Областна администрация Гергана Михайлова. Събитието, което се състоя в големия салон на НЧ „Лоза – 1870“, уважиха също десетки жители на населеното място.
Удостоверенията на съветниците и кметовете връчи председателят на Общинската избирателна комисия - Бобошево Веска Михалчева, която също ги поздрави и им пожела успешна и ползотворна работа.
По време на церемонията клетва положиха новият-стар кмет на общината Крум Маринов, единайсетте общински съветници и кметовете на кметства – Пламен Караканов за с.Блажиево и Екатерина Андонова за с. Слатинов.Новоизбраните представители на местната власт в Бобошево подписаха и клетвени листа.
Първото заседание на местния парламент води най-възрастният общински съветник – Георги Мичов. 66-годишният бобошевец, който има опит като съветник три мандата, се обърна към своите настоящи колеги с думите: „Нека да приберем цветните знамена и да работим през следващите 4 години за благото на община Бобошево. Успех на всички и спорна работа!“Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета