Младежи от пет страни дискутираха проблема с нарастващата агресия - blagoevgrad.utre.bg

Младежи от пет страни дискутираха проблема с нарастващата агресия

08 ноември 2019, 10:17 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  Pro Vision International

 • Снимка:
  Pro Vision International

 • Снимка:
  Pro Vision International

 • Снимка:
  Pro Vision International

Проведе се младежки обмен с участници от България, Великобритания, Испания,Турция и Италия

Младежката организация Pro Vision International от Разлог събира млади хора от цяла Европа на младежки обмен. В периода от 24 октомври до 1 ноември се проведе младежки обмен Youth&ART for Human Rights с младежи от България, Великобритания, Испания,Турция и Италия.
Младежите имаха възможност да дискутират проблема с нарастващата агресия, омраза и нетолерантност в училище и онлайн сред младите хора в цяла Европа. Участниците имаха възможност да научат повече за графити изкуството като начин за изразяване на младите хора и оставиха своите позитивни послания за свобода, солидарност и най-вече за образованието като ключ към общество, защитаващо човешките права. Апелът на всички младежи е да не оставаме безучастни към проблема и да се застъпваме за себе си и другите в случай на нарушаване на човешките права.
Младежкият обмен се  реализира с финансовата подкрепа на програма Еразъм+ - програмата на Европейската комисия, която дава хиляди възможности за образование и обучение на млади хора чрез английската национална агенция ECORYS.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета