Избрани Новини

45 години ще празнува Диана Експрес в Благоевград

Концертът е от 19 ч. в зала "Яворов"

Легендарната група "Диана Експрес" ще изнесе грандиозен концерт в Благоевград под съпровода на симфоничния оркестър на Държавна опера - Русе с диригент Димитър Косев.
Събитието е тази вечер от 19 ч. в зала "Яворов".
Диана Експрес е сред малкото български групи, които признанието и любовта на публиката нарежда сред най-обичаните за всички времена.
Създадена е от Митко Щерев през 1974 година и от нея са тръгнали имена като Васил Найденов, Георги Станчев, Чочо Владовски, Юксел Ахмедов и Илия Ангелов.
Групата е с над 3000 концерта в България и зад граница. Десетките непреходни и обичани от поколения хитове ”Блус за двама”, "Две праскови и две череши”, "Утре”, "Влюбено сърце”, "Балада за Пловдив”, "Адаптация”, "Душа”, „Молитва за дъжд”, "Есен”, "Северина” и др., сътворени от творческия гений на Митко Щерев, са в основата на това днес Диaна Експрес да е с обществен статут на легендарна група.
Диана Експрес ще излязат на сцената в състав Митко Щерев - основател, пиано,  Hammond орган, Илия Ангелов - вокал и китара, Живко Топалов - бас китара и вокал, Бисер Йосифов - ударни и Атанас Копчев – китара.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)