Избрани Новини

Отварят широко врати за бъдещите студенти в АУБ

Днес сами или с родителите си могат да посетят кампуса на университета

Днес бъдещите студенти могат да посетят кампуса на университета и да се запознаят с условията за кандидатстване.

Както всяка година, традиционно през ноември, Американският университет в България (АУБ) отваря врати за  гимназисти, техните родители и всички, които се интересуват от повече подробности, свързани с обучението в АУБ. 

Тази година Денят на отворените врати е на 16 ноември, когато посетителите ще могат да се потопят в динамичната атмосфера на университета и лично да почувстват пулса на живота в кампуса.

Денят на отворените врати започва в 9:00 часа сутринта в съботния ден с регистрация в Студентския център „Америка за България“. До обяд са предвидени презентации и разговори с възпитаници, студенти и служители на университета, както и тур на кампуса. В следобедните часове осем преподаватели от АУБ, идващи от 6 държави, ще представят своите дисциплини по време на лекциите в Академичен център „Балкански“. Лекциите ще се водят на английски език, който е и работният език в учебното заведение, а темите са от областите философия, психология, история, физика, бизнес, маркетинг, медии и масови комуникации. Следобед ще се проведе и информационната среща за родители, както и представяне на студентските клубове. Може да се запишете за индивидуална среща със служители от отдел „Прием на студенти“ през целия ден.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов