Разложкият кмет и общинските съветници се заклеха - blagoevgrad.utre.bg

Разложкият кмет и общинските съветници се заклеха

13 ноември 2019, 18:00 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  Община Разлог

 • Снимка:
  Община Разлог

 • Снимка:
  Община Разлог

 • Снимка:
  Община Разлог

Д-р Мария Копанарова е новоизбраният председател на Общинския съвет

Тържествената сесия на новоизбрания общински съвет откри областният управител Бисер Михайлов и пожела ползотворна работа в полза на хората на община Разлог.

Четвъртата си поред клетва като кмет на община Разлог положи Красимир Герчев, който получи високо доверие на жителите на община Разлог и спечели още на първия тур изборите, като се вписа в историята на Разлог като най-дълго управлявалия кмет и като човек, печелещ доверието на избирателите.

Красимир Герчев благодари за високата гражданска активност на жителите на община Разлог, на екипа от общинската администрация, на всички общински съветници, като се надява и занапред Общинският съвет да бъде колектив и добър партньор на администрацията, особено с предизвикателствата на новия програмен период.

„Заклевам се като кмет на община Разлог с надеждата, че ще продължим заедно с вас, новоизбраните общински съветници, заедно с избраните легитимно кметове на селата Баня, Бачево, Годлево, Горно Драглище, Долно Драглище, Добърско и Елешница да работим за развитието на Разлог и селата.
Община Разлог се развива бързо, има експертна и проектна готовност за новия програмен период, работеща общинска администрация, за да изпълняваме коректно и професионално заложените в програмата за управление цели в образованието, социалната политика, здравеопазването, условия за спорт и отдих, добра градска среда, екология, улици, квартали и много други.
Радвам се, че винаги между общинската администрация и общинските съветници е имало, и се надявам да има добър и конструктивен тон. Всички решения през изминалите мандати са подкрепяни с мнозинство в полза на общината и хората. Заклевам се да работим, както досега, за просперитета на община Разлог и на нейните жители.“

Пред препълнената зала новоизбраните общински съветници и кметовете на населените места Росица Чатлабашева – кмет на село Бачево, Магда Първанова – кмет на село Баня, Величка Алуминова – кмет на село Годлево, Георги Пандев - кмет на село Горно Драглище, Илиян Джунев – кмет на село Добърско и Сашо Мицин – кмет на село Елешница, положиха клетва.

На първото заседание общинските съветници избраха д-р Мария Копанарова за председател на Общинския съвет. Със своите два мандата като председател е доказала своята експертност и принципност в ръководството на Общински съвет - Разлог.

„В деня на добротата, нека всеки от нас да остави добра следа в следващите четири години" – сподели д-р Копанарова и благодари за доверието.

След тържествената церемония се отслужи празничен водосвет за здраве и благоденствие на жителите на община Разлог.

Кметът на общината Красимир Герчев ще бъде посрещнат със специална церемония на работното си място на 14 ноември.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета