Избрани Новини

Две катастрофи с двама ранени през денонощието в Пиринско

Водачите карали с несъобразена скорост

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП през денонощието:

- Вчера около 08:10 часа е получен сигнал за ПТП на пътя между с.Баничан и гр.Гоце Делчев. Лек автомобил „Фиат“ с 49-годишен водач от гр.Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза вляво от пътното платно и се преобръща. С порезна рана на главата и охлузвания по тялото е пострадал водачът на автомобила. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

- Вчера около 12:30 часа е станало ПТП, при което лек автомобил „Мерцедес“ с 67-годишен водач от с.Първомай, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост по пътя между с.Първомай и ГКПП-Златарево, навлиза в лентата за насрещно движение, блъска се в мантинела и излиза вляво от пътното платно. С фрактура на три ребра е пострадал водачът на автомобила.

- Вчера около 14:50 часа на жп линия в района на ж.к.“Струмско“ в Благоевград пътнически влак, движещ се в посока от Благоевград към Петрич, е блъснал 59-годишен мъж от Благоевград, който по-късно е починал. За случая е уведомена ОП-Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов