Избрани Новини

Препълнени салони и незабравими емоции в Нощта на театрите в Симитли

Четири представления и една изложба бяха посетени от стотици хора

Нощта на театрите се проведе за пореден път в Симитли, съобщиха от пресцентъра на Общината. Четири представления и една изложба, посетени от стотици хора. Цял ден удоволствие за публиката на Симитли.
Театър, театър …. театър, това беше темата вчера в Симитли. Малки и големи, зрители и организатори изпитаха емоционални и незабравими часове в салона, докосвайки се до театралното изкуство.
Драматичен театър "Проф.Енчо Халачев" и Театрална школа към НЧ ,,Св.Климент Охридски" - гр. Симитли потопиха Симитли в изкуството на театъра.
Наслада за очите и сетивата за пореден път подариха актьорите на публиката на Симитли. Стотици зрители през целия ден не спираха да пълнят залата на читалището и с бурни аплодисменти да засвидетелстват любовта към театъра. Нощта на театрите се оказа най-предпочитаното събитие за прекарване на почивния ден, и то напълно безплатно.
„Аладин и вълшебната лампа“ за пореден път препълни салона на читалището и стопли киносалона от щастието на най-малките, на които бе посветено това представление.
Уникалното представление "Играем Шекспир" от Драматичен театър ,,Проф.Енчо Халачев“ бе играно в препълнена зала и гледано с голям интерес.
"Двубой" ни представи Театралната школа към читалище „Св.Климент Охридски“ - Симитли, като децата от града, с ръководител Бранимир Митов, дадоха всичко от себе си да покажат, че театъра и развитието му в Симитли никога няма да спре. Близки и приятели, съученици и гости препълниха залата и с бурни аплодисменти показаха възхищението си от представлението.
Незабравимото представление "Поличба" - Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“ с нов прочит на режисьора Бранимир Митов изправи публиката на крака, а аплодисментите бяха неспирни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов