Избрани Новини

Коледно вълшебство предлага теснолинейката

Празничното приключение ще започне по традиция от гара Септември

За поредна година, в навечерието на Рождество Христово и Нова година Гражданско сдружение „За теснолинейката” кани малки и големи да се потопят в магията на Малкото влакче, пъплещо през три планини, две котловини, шест реки, седем градчета, множество села, тунели и мостове!
Може да изпратите заедно старата 2019 година по една от най-романтичните и красиви жп линии в България и света, като си подарите това вълшебно пътуване само за 6,50 лв. в посока.
Празничното приключение ще започне по традиция от гара Септември днес в 8:45 ч. и ще продължи през целия ден на борда на влак „Родопи” – до крайната гара Добринище и обратно.
По време на пътуването гостите на малкото влакче ще се срещнат с любимите Дядо Коледа и Снежанка. За малчуганите са подготвени много подаръци и изненади, така че не се колебайте и ги доведете.
Уютните и топли вагончета, горещата пара и зимната гледка наоколо ще направят пътуването наистина приказно за децата и за вас, техните родители.
Малчуганите до 7-годишна възраст пътуват безплатно. За влак „Родопи” има връзка от и за гарите София, Пловдив и Пазарджик – сутринта и обратно вечерта. Може да се качите на влак от София, Пловдив, Пазарджик или от началната гара за теснолинейката – Септември. Може да пътувате до определена точка по маршрута или през целия ден до Пирин и обратно.
Влак "Родопи" - в 8:45 от Септември, е редовен и за него се продават билети от всички каси в страната! :)



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов