Избрани Новини

Цветен хороскоп за декември

Вашето цвете е глухарче, лотос и еделвайс

3–12 декември

Глухарче
Това цвете на пръв поглед е просто, изглежда като плевел, но характера му е много необикновен. Хората – Глухарчета са екстравагантни, те не могат да живеят без вниманието на обкръжаващите ги. Обикновено са модерно облечени, обичат ярките цветове. Те са генератори на идеи, понякога шокират със своята оригиналност и прогресивни мисли. Често взимат решения, без да се посъветват с някого, но пък им прави чест, че поемат отговорност за това. В любовта си не търпят недоизказани неща, те са праволинейни и откровени, което може и да лишава отношенията им от романтични интриги, но ги прави честни и благонадеждни. Нека обобщим: ако сте представител на това растение, няма от какво да се срамувате.
13–22 декември
Лотос (Водна лилия)
Будистки символ на чистотата. Тя се проявява в представителите на това цвете както в благородството на духовните им помисли, така и във външността им. Тези хора са привърженици на класическия стил, но не са консервативни и обикновено са много умни. В любовта си са изключително постоянни: когато обичат някого, го обичат за цял живот, особено, ако чувството е взаимно. В дружбата си винаги демонстрират вярност и надеждност. Това са само положителните качества на хората, родени под знака на Лотоса – те си знаят отрицателните...
23–31 декември
Еделвайс
Романтично планинско цвете. Както и всички алпинисти, то не понася ограничения и регламенти. Родените под знака на това цвете хора са като подправките към храната: в малки дози са превъзходни, а в голямо количество са трудно поносими. С възрастта си те стават по-уравновесени, придобиват мъдрост, не са толкова категорични и се превръщат в чудесни наставници. Те са верни, надеждни и щедри приятели. Но пък личният им живот се подрежда сложно заради характера им. Какво да им пожелаем? Само по-скоро да помъдреят!

/Източник: zeleno.bg/



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)