Избрани Новини

ФК "Пирин" загуби две точки в Разград

Орлетата стигнаха до 1:1 с разградчани

ФК Пирин загуби две точки в гостуването си на втория отбор на Лудогорец. Орлетата могат да съжаляват за пропусната победа, след като стигнаха до 1:1 с разградчани. Отново неприлично лошо съдийство, отново на Валентин Железов, помрачи иначе приятния за гледане мач. Ръководството на Пирин ще решава утре за евентуална жалба срещу главния рефер на днешната среща.
Пиринци сами допуснаха изоставане в мача. В 15-та минута Стефанов открадна една топка пред наказателното поле на гостите, напредна и отбеляза за 1:0.
Орлетата натиснаха моментално, но несполучливи извеждащи пасове и центрирания не затрудняваха отбраната на домакините. Михайлов изпусна най-чистото положение за благоевградчани в 35-та минута, след като вместо да стреля от близо реши да подава и сгреши.
Втората част отново започна с натиск за гостите, който бе оползотворен от Златинов в 60-та минута, когато деветката на Пирин засече на втора греда центриране на Вълчанов за 1:1. Няколко минути по-късно бе и най-скандалният момент в мача, когато откъсващият се Михайлов бе спънат в наказателно поле от последен защитник на домакините и трябваше да се отсъди дузпа с червен картон. Това тенденциозно решение на главният рефер бе предшествано от дузина спорни отсъждания и видими грешки в ущърб на благоевградчани, което вбеси състезатели и щаб на Пирин.
В 79-та минута Хендерсън стреля опасно от 25 метра, но Стоянов направи отлично спасяване.
В продълженията орлетата изпуснаха залатното си положение. Габриел се откъсна отлично, но ударът му срещна страничния стълб.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)