Фолклорната изпълнителка Ана-Мария спасява бездомник (видео) - blagoevgrad.utre.bg

Фолклорната изпълнителка Ана-Мария спасява бездомник (видео)

05 декември 2019, 18:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Фен Фолк ТВ

  • Снимка:
    Фен Фолк ТВ

  • Снимка:
    Фен Фолк ТВ

Тя помага на крайно нуждаещия се Васко

Дни преди един от най-светлите християнски празници, на гласовитата народна певица Ана-Мария й се отдаде възможност да сътвори добро. Тя помага на крайно нуждаещия се Васко.
„Познавам Васко, откакто се помня – скромен и работещ мъж. Преди седмици го срещнах в Панчарево в окаяно състояние, отслабнал много и зле изглеждащ. Помагаше си и с бастун, тъй като бил блъснат от кола. Разказа ми, че е станал жертва на документна измама, с която са му взели бащината къща и от 5 години е без дом. Оттогава спи където намери. Отидох след няколко дни да му занеса дрехи и бях шокирана от мястото, където се е приютил: влажно и мръсно мазе без прозорци и врата. Оказа се, че няма и лична карта“, разказва покъртителната история Ана-Мария. „С помощта на д-р Велева го прегледахме и му платихме новата лична карта. Говорих с отец Иван от дома в Нови хан и той се съгласи да приеме Васко. Сега се чувства добре там“, щастлива е изпълнителката от ефира на Фен Фолк ТВ.
Следващата инициатива на Ана-Мария и Сдружението за подпомагане на Панчарево и Кокаляне е осигуряване на пенсия на нуждаещия се мъж. „Благодаря на приюта на отец Иван, който спасява животи и дава надежда!“, споделя тя. „Който има възможност, нека стори добро. То винаги се връща и ти дава вътрешно удовлетворение и спокойтвие“, категорична е изпълнителката на „Богородица“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета