В Разлог ще гледат Асен Блатечки - blagoevgrad.utre.bg

В Разлог ще гледат Асен Блатечки

10 декември 2019, 11:21 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Разлог

    Играе се от 19:00 часа

Идва с пиесата "Бившата жена на моя живот"

Днес от 19:00 часа в НЧ "15.IX.1903 - 1909" - Разлог гостуват Асен Блатечки, Невена Бозукова - Неве, Милена Маркова - Маца и Стефан Иванов с романтичната комедия "Бившата жена на моя живот".
Автор Жозиан Баласко, режисьор Велко Кънев, сценография и костюми Антония Попова.
Съществува ли такова нещо като бивша любов?
А можем ли да продължим смело напред, ако сърцето ни тегли надругаде?
"Бившата жена на моя живот" на Жозиан Баласко поставя тези и много други въпроси, на които оставяме зрителите да си отговорят сами - докато плачат от смях!
В постановката „Бившата жена на моя живот” героят на Асен Блатечки – Том - изглежда е забравил няколкогодишния си брак с художничката Франки (в ролята Невена Бозукова). До вечерта, в която се звъни на вратата му, той отваря и... цялото му минало нахлува с една франзела в ръка и няколкостотин житейски и битови проблема на плещите си.
По време на постановката често и много плавно се пренясаме в някои събития от отминалата романтична връзка на Том и Франки - моменти, които може да изглеждат строго индивидуални, но да си кажем честно - носят нюансите на много от нашите връзки... След раздялата им Том се изолира в новосътворения от самия него свят на „нови дупенца, нов живот“ - безсмислени краткотрайни връзки с жени, които не го трогват, не го докосват отвътре. Именно за поредната такава среща се подготвя, когато Франки се появява с трясък обратно в живота му... и обърква всичко. Най-вече душата му. Отваряйки вратата, Том очаква Орели (в ролята Милена Маркова) – млада секси бензинджийка, олицетворение на всичко, с което Том вече е свикнал и на което се е уповавал след разпада на брака си.
Героите се завъртат в хаос от депресия, страст и психоанализа – Жан-Франсоа (в ролята Стефан Иванов), приятел на Франки е психотерапевт, който най-често може да бъде намерен в бара. И все пак, в кратките моменти на искрени прозрения, той успява да обобщи проблемите на Том и Франки – болката от наранената гордост, от натрупаната умора, ревност, желание да притежаваш другия... Тази смесица от емоции просто не може да бъде забравена.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета