Марк Жирардели гостува в Банско - blagoevgrad.utre.bg

Марк Жирардели гостува в Банско

13 декември 2019, 14:38 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Банско

"В управлението на общината ще има приемственост по отношение на приоритетите в спорта и туризма“, сподели Жирардели

В деня преди откриването на зимния сезон в Ски зона Банско, кметът Иван Кадев и председателят на ОбС Димитър Русков приеха Марк Жирардели - мажоритарен собственик на фирмата-концесионер на зоната.
„Поздравих господин Кадев с категоричния му избор за кмет на Банско. От разговора ни се убедих, че в управлението на общината ще има приемственост по отношение на приоритетите в спорта и туризма“, сподели Жирардели. „С новия кмет мислим по еднакъв начин за стратегията за развитие на ски зоната. Надявам се да постигнем нови успехи като съакционери и да надградим постигнатото“.

От своя страна кметът Кадев подчерта добрата работа на фирмата-концесионер за развитието на Банско като световен център за спорт и туризъм. И добави: „С г-н Жирардели споделяме еднакво виждане за необходимостта от поддържане и развитие на спортната инфраструктура. Напълно съм убеден, че това е най-доброто за общината, града и моите съграждани“. Кадев подчерта, че туризмът е основният бранш на община Банско, който води след себе си развитие във всички сфери на икономиката и бизнеса: лека промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, мебелно производство, инфраструктура, услуги.

От кметството Жирардели се обърна към банскалии: „В мое лице Банско продължава да има своя убеден помощник и адвокат за запазване и развитие на имиджа на „зимната столица на Балканите“!"Коментари (2)

Потребител
Георгиев
Дано поне Жирардели да успее да убеди политиците с власт, че е крайно нужна да има втори лифт на Банско, задари хилядите чакащи туристи на опашка!
16 декември, 15:18 ч.
Потребител
Toshо
Утре съм там за откриването.Хайде дано пак имаме мноооооого изненади.
13 декември, 16:14 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета