ФК "Пирин" ще привлече поне трима състезатели - blagoevgrad.utre.bg

ФК "Пирин" ще привлече поне трима състезатели

13 декември 2019, 15:42 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    ФК "Пирин" Благоевград

    Първата тренировка е на 3.01.2020

Селекцията се движи изцяло от мениджъра на клуба Уорън Фийни

ФК Пирин е на път да подсигури поне три нови попълнения за пролетния полусезон на шампионата 2019-20. Селекцията се движи изцяло от мениджъра на клуба Уорън Фийни, като основна цел е пиринци да надградят с качество, а не с количество, в определените от него позиции.
В плана за подготовката влизат и няколко юноши на клуба, които бяха наблюдавани внимателно от новия спортен щаб през последния месец.
В началото на януари се очакват и поне петима състезатели, които ще изкарат пробен период с отбора.
Към момента няколко оферти от ФК Пирин към конкретни футболисти бяха отхвърлени с оглед на високи финансови претенции, които биха дебалансирали сериозно бюджета на клуба.
В напреднала фаза са и разговорите за новия треньорски щаб, като към момента със сигурност част от първия отбор на поста помощник треньор остава Васил Петров. Към него ще се присъедини и един българин на позицията асистент-мениджър, както и кондиционен треньор - най-вероятно от чужбина.
Междувременно станаха ясни и датите за контролните срещи на пиринци по време на подготовката. Какво вече е известно, орлетата се събират за първа тренировка на 3.01.2020. До 26.01 тренировките ще са в домашни условия, а на 27.01 отборът лети за Алания от София, където ще остане до 7.02. Предвидени са 4 контролни срещи, три от които ще се проведат в Турция. Единствената контрола преди отлитането за Алания ще бъде с Левски U19 на 24.01. в Благоевград.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета