Избрани Новини

Учителките-ветерани се събраха на коледно тържество

Дамите посрещнаха скъпи гости от Дневния център за хора с ментални увреждания

Дамите от Клуба на учителките-ветерани в Благоевград по традиция, преди да излязат във ваканция, посрещнаха заедно коледните празници. Тази година на своето тържество те поканиха скъпи гости - потребителите от Дневния център за хора с ментални увреждания в града. Гостите бяха подготвили богата програма - рецитираха и пяха с въодушевление и бяха възнаградени със силни аплодисменти. Домакините също се бяха приготвили - връчиха на всеки гост торбичка с подаръци и лакомства, разбира се, оставени от неуловимия Дядо Коледа.

След празничната програма, със свещ в ръка, дамите прочетоха молитвата "Отче наш", изпяха коледни песни, припомниха си старите обичаи за Бъдни вечер и Коледа. Разчупиха голяма погача с паричка в нея, похапнаха баници, сладкиши, плодове - всичкото приготвено и донесено от тях. И си пожелаха догодина отново в този състав, че и с още нови колежки, да посрещнат тези хубави празници - живи и здрави.

Bldgorevgrad.utre.bg им пожелава да са живи и здрави, все така енергични, дейни, състрадателни, да продължават да правят добрините и да учат и млади, и възрастни на човеколюбие и доброта. Весели и щастливи Коледни и Новогодишни празници! 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов