Избрани Новини

Албена Ситнилска отново е спортист №1 на Благоевград за 2019

Треньор на Благоевград стана Георги Стоянов от АСК "Диамо“

Кметът на община Благоевград инж.Румен Томов връчи отличието ,,Спортист на годината 2019“ на АЛБЕНА СИТНИЛСКА ОТ ТАЕКУОН-ДО КЛУБ „ФОЛКЪН“.
II място - НИКОЛА НИКОЛОВ от ТАЕКУОН-ДО КЛУБ „ФОЛКЪН”
III място - ДИАНА СТОЯНОВА - АСК „ДИАМО“
IV място - КРИСТИНА ИВАНОВА - СКОБ „МЛАДОСТ“
V място - ЛЮБОМИР МИЛАНОВ - СККБ „СПАРТАК“
VI място - ШАБАН ДИМИТРОВ - БОКСОВ КЛУБ „ПИРИН“
VII място - ДИМИТЪР ДИМИТРОВ - ГСК“ПИРИН БЛАГОЕВГРАД 2011“
VIII място - МАРТИН ПАУНОВ МИШЕВ от ГСК “ПИРИН БЛАГОЕВГРАД 2011“
IX място - ЛИЛЯНА ГОЦЕВА - СКОБ „МЛАДОСТ“
X място - ЕЛЕНА УЗУНОВА - АТЛЕТИЧЕСКИ КЛУБ „ДЖОРДАН“.
Тържествената церемония се състоя в зала ,,Скаптопара“, където кметът на община Благоевград поздрави всички спортисти: ,,Изключително съм радостен, че на този ден имам възможността да се обърна към всички вас, които сте тук, в залата и да изкажа своята огромна признателност към делата и пътят, който сте избрали и поели! Вие сте нашата гордост! Вашите успехи са доказателство, че в Благоевград има и ще има талантливи, неуморни и всеотдайни спортни деятели, които ежедневно доказват своят професионализъм и любов към спорта! Благодаря ви, че работите с децата на Благоевград! Благодаря, че създавате личности – отговорни и мотивирани! Благодаря, че работите за бъдещето на града ни! В лицето на Община Благоевград вие ще имате верен партньор и подкрепа! Бъдете здрави, енергични и се борете за своето бъдеще! Вие сте нашата гордост!“.
Кметът инж.Румен Томов връчи купи и грамоти на 60 деца - шампиони на България до 14 години от всички спортни клубове в Благоевград за техните постижения и принос в спорта.
Заместник-кметът по ,,Култура и хуманитарни дейности“ инж.Василиса Павлова връчи наградите в категорията „Младежи, юноши и девойки до 18 години“, както следва:
I място - Калина Захариева – GD ,,Sport“
II място - Георги Георгиев – БОКСОВ КЛУБ „ПИРИН“
III място - Валерия Андрева - ТАЕКУОН-ДО КЛУБ „ФОЛКЪН”
IV място - Денислав Койков - GD ,,Sport“
V място - Венеса Ханджийска – АТЛЕТИЧЕСКИ КЛУБ „ДЖОРДАН“ .
Награда за ,,Феърплей“ бе присъдена на Адриан Митушев. В категориите ,,Треньор на Благоевград за 2019 година“ призът отиде при Георги Стоянов - АСК „ДИАМО“, а ,,Отбор №1 на Благоевград“ - ФК „Спортика“.
Заместник-кметът Ясен Попвасилев награди спортистите в неравностойно положение, донесли медали и отличия през годината за Благоевград - Клуб „Пирин спорт 2013“- Любомир Траянов и Анжела Секулова, от Спортен Клуб „Достоен живот“ - Васил Тодоров и Виктория Лазарова. За цялостен принос в развитието на спорта бяха отличени Иван Пелтеков, Емануил Богоев и Евгени Кавдански. Официални гости на събитието бяха Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим, Росица Димитрова, директор на ,,ВиК“ - Благоевград, доц.д-р. Д.Томова и доц.д-р. Симонска от Югозападен университет ,,Неофит Рилски“ Благоевград, общински съветници и др.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов